LRF KombatXtremeTM

LRF KombatXtremeTM

Код на продукта

pr-5

Наличност

Неналично

LRF KombatXtremeTM

 

KombatXtremeTM е “супер як” боен фитнес клас. Ритайте и удряйте, докато се потопите в усещането за музика и движение. Ако искате прости движения, комбинирани с боен привкус, използвайки бойни стилове като бокс, карате, капоейра и кик-бокс, това е точно за вас. „Представете си боен сценарий с четирима нападатели около вас, 360 градуса. Вие изпълнявате невероятната 128-бийтова хореография, използвайки автентични движения и бойна техника. Ето за това става дума!” - Nicco Kuc.

 

ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КЛАС за една наистина различна кардио тренировка. Ще си тръгвате от всеки час, треперейки от ритане, удряне, коленичене и извиване, докато в същото време се наслаждавате на преливащата от адреналин музика и невероятната бойна хореография.

 

 Относно LRF KombatXtremeTM курс за инструктори:

 


Обучителната програма на Lifestyle Rhythms Fitness е акредитирана от Fitness Australia и е един от най-обширните денс/фитнес курсове, предлагани по света. По време на двудневното обучение курсистите ще научат както основните, така и по-сложните методи на преподаване за една денс фитнес програма. Курсистите ще се възползват от обширните познания и опит на нашия презентър, който ще направлява, обучава и показва най-важните и ефективни методи на преподаване, свързани с „денс фитнес формата”. Курсът е базиран на модерни техники за подсказване, едновременно визуални и звукови, с цел да придобиете необходимите умения, за да преподавате денс фитнес програма с бързо темпо и силно въздейстиве. Обучението ще наблегне на правилната работа с микрофон и изкуството на визуално подсказване. Курсът ще направлява курсистите през петте ключови елементи, известни още и като F.A.C.T.S.(R) (Фитнес, Подход, Преподаване, Техника, Структура). Време е да научите нещо ново ИЛИ да подобрите вашите съществуващи умения и да станете възможно най-добрите!

 

Official LRF website: www.lifestylerhythmsfitness.com

 

300.00лв.

Последни събития

Скоро!

Свържете се със нас

Адрес:

София 1113, Кв. Изток,
ул. Г. Бакалов 5. Ет. 1, Ап. 2.

Телефон:

+359 876 742436

Е-mail:

info@bfsacademy.bg