MK PILATES ДИПЛОМА

MK PILATES ДИПЛОМА

Код на продукта

pr-1

Наличност

В наличност

Майкъл Кинг е бил обучаван по традиционен начин, но създава своя уникален метод, като взима под предвид най-новите проучвания и резултатите от тях, и ги прилага към техниката на Пилатес. Използвайки оригиналните цели на метода, той вярва, че техниката трябва да бъде адаптирана така, че „идеално да пасва” на нуждите на отделния клиент или участниците в класа, когато се работи с Matwork или различното оборудване. Майкъл вярва, че ние трябва да гледаме на техниката като метод на тренировка, който допълва останалите видове фитнес и рехабилитационни средства, без да се налага да се прави компромис с която и да е от целите на самия Джоузеф Пилатес. Правилно преподавания Пилатес може да ви научи да тренирате вашите локални стабилизиращи мускули, преди да започнете с тренировки за основните мускули, тъй като първите често са пренебрегвани във фитнес средата. Така може да се добави нова степен на интензивност към всяка тренировка. Но независимо от многото вариации на Пилатес упражненията, или начина, по който се прилага техниката, Принципите винаги трябва да се следват...  

 

Програма на обучение:

 

Етап 1 (Групови занимания по Matwork) Дати: 14 - 17 май  2020

Важно

Записванията за курса се приемат до 01.04.2019г. След това цената се покачва на 900лв 

 

Продължителност: 4 дни, 32 учебни часа, 60 препоръчителни часа практика

 

Това е основата на нашето обучение. Без значение дали сте групов инструктор, личен треньор, или искате да смените професията си, това е нашето начално ниво на обучение. Нашият модулен формат ви предоставя учебни часове, а вие поемате личната отговорност да се упражнявате между отделните модули. Съществува препоръчителен период от поне 4 седмици учебна практика, преди вашето крайно оценяване.

 

 

ЕТАП 2 (Междинни и по-сложни движения) Дати: 11 - 14 юни 2020

Важно

Записванията за курса се приемат до 01.05.2019г. След това цената се покачва на 900лв 

Продължителност: 4 дни, 32 часа. Необходимо условие: Етап 1 MK Matwork или друго първо ниво на обучение/сертификация по Пилатес.

 

Тази програма е създадена с цел да ви запознае с оригиналния Пилатес репертоар от 34 движения, заедно с техните промени и вариации. Целта е да се създаде по-голям набор от упражнения, с помощта на които вашата основна група Matwork клиенти да започне практикуването на по-предизвикателен традиционен репертоар, като в същото време продължавате да се придържате към метода на Майкъл Кинг. Научаваме движенията, преминаването, подходящото разтягане и формата на класа. За всяко движение разработваме рейтинг, който ни позволява по-лесно да създадем формата на класа в съответствие с подходящото ниво на групата. Курсът включва и самостоятелни задачи и се фокусира върху уменията за преподаване и самостоятелната практика. Този курс не е физически тест, целта е да ви помогне да разберете кои зони от собствената ви физика и преподавателска практика имат нужда от по-голямо внимание.

 

 

ЕТАП 3 (Изготвяне на индивидуална програма) Дата: 17 - 20 септември 2020

Важно

Записванията за курса се приемат до 01.08.2020г. След това цената се покачва на 900лв 

 

Продължителност: 4 дни, 32 часаПродължителност: 40 учебни часа, 40 часа практика, 48 часа случаи от практиката.Необходимо условие: Етап 1 и Етап 2 Matwork

 

Този курс ще ви научи на всичко необходимо, за да можете безопасно и ефективно да преведете вашия клиент от начално към средно и най-високо ниво на упражнения, в условия на индивидуална тренировка. Последно оценяване: След предаване на вашия материал за случаи от практиката, ще ви бъде определена дата и час, когато ще бъдете оценяван в рамките на един час, докато работите с клиент.

Важно

* Място на провеждане на курса ще бъде спортна зала FIT CITY www.fitcity.bgНационален стадион "Васил Левски" Бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38 Сектор "В"

*Ако се регистрирате по банков път(банков превод) , снимайте платежното и ни го изпратете на имейл info@bfsacademy.bg

След като се регистрирате за курса ще Ви бъде създаден персонален акаунт(ако нямате такъв) за сайта на Майкъл Кинг   www.michaelkingpilates.com, с който акаунт ще имате достъп до база данни и материали с информация за предстоящите три нива:

Инструкции и Ръководство. 

Ще ви бъдат изпратени учeбни материали  за всяко едно от нивата веднага след регистрацията (Mat 1/2/3): 

- Работна тетрадка 67стр (преведена от Английски ез. на Български ез.)

- Учебник 172стр. (ще бъде преведен при запълнен курс от 20 човека)

 

Към акаунта Ви ще бъде създаден и имейл (името Ви)@michaelkingpilates.com.
С този имейл ще можете да комуникирате с всички инструктори на MK PILATES по целия свят, както и с отдела Поддържа (Support)   в самия сайт и Центърът Ви за обслужване в България. 
Веднъж влезете ли в системата на MK PILATES вие ставате член на глобалното семейство на MK PILATES.

*Важно

Цената на обучение е 2400лв, но ако заплатите цялата диплома ползвате 25% отстъпка и цената на обучение е само 1800лв
 

 

800лв.

Нови курсове

Последни събития

Скоро!

Свържете се със нас

Адрес:

гр. София 1164
Район Средец
Бул. Евлоги и Христо Георгиеви 38

Телефон:

+359 876 742436

Е-mail:

info@bfsacademy.bg