BOSU® Complete Trainer

BOSU® Complete Trainer

Код на продукта

pr-3

Наличност

Неналично

Официалният сертификационен курс за работа с BOSU тренажор.

 

 

Тренажорът за баланс BOSU® е чудесен уред за прибавяне на баланс към всяка съществуваща тренировка. Под мотото „Да направим всяка тренировка по-добра”, тренажорът за баланс  BOSU®  създава повече нестабилност, което пък допринася за по-голям положителен ефект при изпълнение на упражненията. 

 

Стабилността произтича от центъра, който е и най-важното звено между горната и долна част на тялото;  централната част на тялото първа реагира по време на усилие. Ако тя функционира правилно, повърхностните мускули реагират по-добре, което позволява повече контрол върху движенията. Тренажорът за баланс BOSU®  е уникален тренировъчен уред и може да бъде комбиниран с други уреди, с което да се внесат нови и вълнуващи елементи към вече съществуващи курсове и тренировки. С тренажора за баланс BOSU® , вие може да подобрите всяка една фитнес програма.

 

Тренажорът за баланс BOSU®  добавя разнообразие и предизвикателство към, например, кардио и силови тренировки, атлетически упражнения, фитнес и йога. С този тренировъчен уред всеки спортуващ инстинктивно ще търси идеалния баланс. А това от своя страна допринася за по-гъвкави и ефективни движения. Уникалната приложимост и функционалност на тази полу-топка прави всички тренировки забавни, предизвикателни и ефективни. Целта е да намерите вашия баланс бързо и безопасно, но в същото време по един предизвикателен начин, който е достъпен за всички.

 

BOSU® е съкращение на „Използване на двете страни”, което означава, че може да използвате както закръглената, така и плоската страна на тренажора за баланс BOSU®. Но философията „Използване на двете страни” стига дори по-далеч: тренировките с BOSU® изискват не само физическо, но и умствено участие, с цел постигане на фокус и контрол върху тялото. Тази концепция вдъхновява създателя Дейвид Уек да разработи още  BOSU® продукти и тренировъчни програми, основаващи се на науката и доказали се в „истинския живот”.

 

 BOSU® Complete Сертифициране на инструктори

 

„BOSU® Complete“ Обучение на инструктори е официалната и оригинална, международна BOSU квалификация.

 

По време на обучението вие ще се научите как да структурирате тренировъчната си програма, така че тя напълно да отговаря на нуждите на клиента (клиентите) ви. 

 

Ще научите серии от упражнения за горната част, долната част, цялото тяло, централната част и кръгови тренировки. Ще откриете всяко едно упражнение и върху тренировъчните карти, в ръководството и в DVD-тата с упражнения, които са включени във вашето обучение (BOSU® Complete пакет) без допълнително заплащане.

.

Това е начина, по който ще направи вашите клиенти щастливи:

 

Всеки може да тренира с BOSU® Balance Trainer: Това е предизвикателство, достъпно и ефективно!

 

Вашите клиенти ще постигнат бързи резултати:

 

• издръжливи и силни бедрени мускули

• по-добро чувство за баланс

• по-голяма информираност на тялото им и по-добри постижения в спорта

• по-добра стойка.

 

 

*В цената се включва 

"BOSU® Complete Workout System Package" който струва 120 Евро:

 

- 5 DVD-та с тренировки: Core, Upper Body, LowerBody, Circuit and Total Body

- 5 training cards with 30-minute programmes

- 5 training cards with 15-minute programmes

- a 192-page English programme manual

- CD с музика (12 парчета, 60 minutes).

Времетраене:

7 часа

300.00лв.

Нови курсове

Последни събития

Скоро!

Свържете се със нас

Адрес:

гр. София 1164
Район Средец
Бул. Евлоги и Христо Георгиеви 38

Телефон:

+359 876 742436

Е-mail:

info@bfsacademy.bg