LRF DanceXtreme®

LRF DanceXtreme®

Код на продукта

pr-4

Наличност

Неналично

.

LRF DanceXtreme®

 

 

DanceXtreme® е наелектризиращ и див денс фитнес клас, създаден за хора, които обичат предизвикателствата и искат да постигат резултати. Програмата комбинира разнообразни ритми (като хи-хоп, хаус, латино, най-новата поп музика, мюзикъли и др.) с високо енергично движение и танцова техника. Това е формат с „по-малко паузи”, който прелива от ритъм в ритъм чрез подбрани песни с предварително зададена хореография, докато в същото време позволява и фрийстайл. Тази програма ще развие вашата координация, ще повиши пулса ви и подобри уменията ви като танцьор, дори и да не сте били такива преди. Хореографията на всяка песен се показва от нашите супер талантливи и сертифицирани LRF® инструктори, които ще гарантират за оригиналността на движението, ясните инструкции, безопасността и обучението. Тази тренировка гори изключително много калории, а вие всеки път ще си тръгвате от часа, чувствайки позитивните ефекти на предизвикателната, висококачествена и енергична денс фитнес програма.

 

 

 

 

 

Относно LRF DanceXtreme® курс за инструктори:

 


Обучителната програма на Lifestyle Rhythms Fitness е акредитирана от Fitness Australia и е един от най-обширните денс/фитнес курсове, предлагани по света. По време на двудневното обучение курсистите ще научат както основните, така и по-сложните методи на преподаване за една денс фитнес програма. Курсистите ще се възползват от обширните познания и опит на нашия презентър, който ще направлява, обучава и показва най-важните и ефективни методи на преподаване, свързани с „денс фитнес формата”.

Курсът е базиран на модерни техники за подсказване, едновременно визуални и звукови, с цел да придобиете необходимите умения, за да преподавате денс фитнес програма с бързо темпо и силно въздействие. Обучението ще наблегне на правилната работа с микрофон и изкуството на визуално подсказване. Курсът ще направлява курсистите през петте ключови елементи, известни още и като F.A.C.T.S.(R) (Фитнес, Подход, Преподаване, Техника, Структура).


Време е да научите нещо ново ИЛИ да подобрите вашите съществуващи умения и да станете възможно най-добрите... DanceXtreme инструктори!
 

 

Официален уебсайт на LRF: www.lifestylerhythmsfitness.com

300.00лв.

Нови курсове

Последни събития

Скоро!

Свържете се със нас

Адрес:

гр. София 1164
Район Средец
Бул. Евлоги и Христо Георгиеви 38

Телефон:

+359 876 742436

Е-mail:

info@bfsacademy.bg